söndag 27 mars 2011

Grym start! -2,2 kg -1% rent fett på 6 dagar


Eftersom T ev ska jobba i morgon kväll så passade vi på att köra tanitan redan idag. T var inte särskilt kaxig ner hon klev upp på vågen, men den visade superfina resultat hela -2,2 KG, Det anmärkningsvärda är att hon fakiskt tappat en hel procent rent kroppsfett på 6 dagar. Detta tackvare den kost vi har infört. Hon har skött kosten superbra och kommer vi igång med träningen ordentligt så kommer vi nå grymma resultat.


Dagens träning körde vi igenom hela kroppen, vi inriktar oss nu i början att balansera upp kroppen och få hennes axel smärtfri.


Denna veckan kommer vi fortsätta var mycket strikta med kosten, T kommer köra mer egen konditionsträning, raska promenader och lättare jogging.


Hennes styrketräning kommer fortsatt vara inriktad på att balansera upp och aktivera hela kroppen.

25 kommentarer:

  1. Dig KF skulle man ha som en PT.. Helt klart! Kommer följa denna blogg och försöka hitta egen motivation till att börja med rätt kost och träning!
    Kör hårt!
    / Helena

    SvaraRadera
  2. Man kan inte få ditt kostschema utlagt på bloggen så man kan köra samma "diet" som Therese? /Karin

    SvaraRadera
  3. Karin: Vi får se lite hur vi kommer göra. Dock kommer Therese lägga ut vad hon äter i sina mål.

    SvaraRadera
  4. Ni är ju jätteduktiga båda två!

    SvaraRadera
  5. Karin. det e lite därför jag läger ut emellanåt för o visa vad jag äter och till va. Har inget kostschema på det sättet......
    Tack!:)

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Vi vill att Tess äter riktig föda.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. min klocka är 09:27 nu så denna stämmer inte

    SvaraRadera
  10. Det får t svara på. Men jag vill att hon nu i början äter RIKTIG mat. Vilket är det bästa alternativet i alla lägen..
    Pulver är inget hållbart alternativ i längden tyvär. Människan är gjord för att äta fast föda så hela magsystemet får aktiveras

    SvaraRadera
  11. haha :)
    gött mos, stå på dig mot alla pulverjunkies ;)

    SvaraRadera
  12. Bra KF! Pulver kan man ta till en kortare tid för att glida i bikinin eller brudklänningen. Annars är det rätt mängd kalorier i form av riktig mat som gäller.

    SvaraRadera
  13. Tess verkar ju fått fantastiska resultat på bara 6 dagar och dessutom vart sjuk på det. Vad jag förstår så har hon använt sig av detta bantningspulver innan och kanske inte uppnått dom resultat som var väntade.

    KF du gör helt rätt som ordinerar riktig mat, mindre portioner då bygger man upp en bra gro grund för senare del i livet genom att lära sig laga god och hälsosam mat. Keep going Tess du e grym och en inspirationskälla.

    SvaraRadera
  14. Jag och KF har diskuterat Herbalife, jag mår bra av att dricka detta. Men besluten tas av KF och jag följer detta slaviskt!=)
    Hans råd verkar ju uppenbarligen funka kanon på mig! Så får vi se längre fram när jag gått ner de flesta kg och bara satsar på träningen.

    Tack:)

    SvaraRadera
  15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  16. Haha, Messi? Hahaha... Vad äter Zlatan? Jag vill äta allt som han äter...

    SvaraRadera
  17. Stopp ett tag Gunilla. Låt mig citera herbalife.se ang Formula 1 "Våra praktiska måltidsersättningsprodukter kan hjälpa dig att nå dina mål, som att gå ner i vikt."
    Kalla du inte detta bantningspulver?

    Sen tycker jag det är lite smått komiskt ang Messi hade du varit insatt i hur sponsring funkar så hade du vetat att Herbalife sponsrar FC Barecelona http://www.herbalifesportochfitness.se/content/herbalife-blir-ny-sponsor-till-fc-barcelona

    Precis som Cyklisten Lance Armstrong är frontfigur för ölmärket michelob ultra http://www.slashfood.com/2009/10/07/lance-armstrong-to-become-michelob-ultra-spokesman/ Tveksamt om herr Lance drack särskilt mycket öl under sina Tourensegrar

    Huruvida Herbalife har bra näringssammansättning är av NOLL betydelse då man bör bekämpa övervikt och ohälsa med sund bra mat, motion och ev beteendeterapi INTE av "näringspulver"
    Äter du en varierad kost får du precis ALLT du behöver. (Det kan finnas något/några undantag som tex järntillskott vid riklig menstruation)

    SvaraRadera
  18. HAHAHAAAAA ÄGD HAHAHAAAA

    SvaraRadera
  19. Denna blog är till för att följa Tess och KF när dom gör fina resultat på vågen och i gymet den är också till för att inspirera andra att göra detsamma. Mina vänner tänk på att hålla en bra nivå så slipper jag lägga in granskning innan kommentarer publiceras. Mvh Björn Eriksson

    SvaraRadera
  20. Googla på Herblife så får ni se vad som händer. Har nog aldrig googlat ett ämne som man kan läsa så mycket varningar. Det är rena pyramidspelet och organisationen är väldigt sektliknande. Produkterna i sig kanske är bra men spelet som pågår bakom kulisserna är fullständigt vidrigt.

    Kämpa på utan pulver! Det går med rätt kost och träning!

    SvaraRadera
  21. Fakta ang. MLM företaget Herbalife.

    http://www.mlmwatch.org/04C/Herbalife/herbalife00.html

    SvaraRadera
  22. Underbart att se så lyckade resultat av träning och bra kost! Det finns ett träsk där ute med dyra produkter som försöker bli legitimera sig själva genom att ösa pengar i form av sponsring på välgörenhet och välkända varumärken som tex FC Barcelona.

    Herbalife är förövrigt med på en rad varningslistor, stiftelsen Rädda individens frihet som listar olika sekter och destruktiva organisationer. Dessutom finns det studier som visar ett samband med konsumtion av herballifes produkter och uppkomst av leverinflammation. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?Db=pubmed&Cmd=ShowDetailView&TermToSearch=17692424

    SvaraRadera
  23. www.herbalifesports.com
    nobelprize 1998 Luis Ignarro

    SvaraRadera
  24. Lugna ner dig nu, Luis Ignarro fick Nobelpriset för hans upptäckter av Nitric Oxide och dess påverkan på hjärtat. Herbalife köpte sålika in hans expertis för att propagera för att dom har en Nobelpristagare i sitt stall. Ja, köpte. Hans konsult firma fakturera Herbalife 1 milj dollar första 12 månaderna.

    SvaraRadera
  25. Pinsamt Gunilla!! Bra gjort att dessa kommentarer togs bort. Det är ju en blog om träning och kost som ska få Tess att må bra. INTE en reklamsajt för Herbalife...

    SvaraRadera